İsminizin Baş Harflerine Göre Aşk Falınız!!!

A
İlişkilerinizde romantizme çok fazla önem verdiğiniz söylenemez. Aksiyon daha çok ilginizi çekiyor. Size öncelikle lazım olan şey, hareket. Sadece aşkta değil, her şeyde hareketi seviyorsunuz. Sabırsız olduğunuz için flörte zaman ayırmıyorsunuz. Aşkta dobrasınız. Seçeceğiniz eş, her şeyden önce fiziksel açıdan çok çekici olmalı. Çünkü şehvet düşkünüsünüz ve bu yüzden de çekicilik sizin için oldukça önemli.
B
En önemli özelliğiniz, duygusallık ve romantizm. Sizin için en ideal şeylerden biri mum ışığında yemek yemek, ay ışığında yürümek. Sevgilinizin hediye alması sizin için çok önemli; bu tür numaralar sizi baştan çıkarıyor. Özellikle seks konusunda çok güçlü bir iradeye sahipsiniz. Sevginizi ifade etme ve gösterme açısından da oldukça fazla kabiliyetlisiniz.
C
Çok fazla sosyalsiniz, asla flörtsüz duramazsınız. Sevgilinizi daima yanınızda istiyor, onsuz bir an bile durmak istemiyorsunuz. Evet, duygulu ve duyarlısınız; ancak seks de sizin için çok fazla önem taşıyor. Eşiniz ya da sevgiliniz size tapmak zorundaymış gibi davranıyorsunuz, bu anlamda biraz bencilsiniz. Seksi çok sevmenize rağmen, uzun süre hayatınızda seks olmadan da yaşayabilirsiniz.
D
Birini kafaya taktığınız zaman, onu mutlaka elde edersiniz. Sizin için imkansız diye bir şey yok. Aşırı derecede yardımseversiniz. Bu yüzden de çok popülersiniz. Sizin için kullanılan sıfatlar şunlar: Seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

E
Seks sizin için zevkten apayrı bir şey, çok daha öte. İş hayatı, stres, para, dış etkenler, sosyal hayat seks hayatınız kolayca etkileyebiliyor. Ancak tüm bunlara rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. Sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz. İlgisizliğe dayanamıyorsunuz.
F
İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi adeta ilahlaştırıyorsunuz.
Üstelik bundan çok da zevk alıyorsunuz. Dışarıdan bakıldığında gösteriş düşkünü olarak görünseniz de içinizde sıcak ve romantik bir insan var. Peşinde koştuğunuz ideal sevgiyi arama dürtüsünden kurtulamıyorsunuz.
G
Müşkülpesent ve ayrıntıcı bir yapıya sahipsiniz.
Sizin için ilişkide statü oldukça önemli, bu yüzden de biraz özenti olduğunuz söylenebilir. Sizden kariyer olarak daha yüksekte olan insanlarla birlikte olmayı seviyorsunuz. En önemli özelliklerinizden biri de erotizmin zirvesine nasıl ulaşılabileceğini çok iyi bilmeniz.
H

Daima bir arayış içindesiniz, aradığınız şey ise sizi her yönden zenginleştirecek bir partner. Bu yolda her şeyi yapmanız mümkün. Ancak bunu yatırım olarak düşünmemenizde fayda var; çünkü bazen bu işi çığrından çıkarttığınız zamanlar oluyor.
I-İ
Adeta sevilmek için yaratılmış birisiniz. Sevgilinizin size tapması için yapmayacağınız şey yok. Fakat kötü olan, her şeyi karşı taraftan beklemeniz; bu kadar çabuk kırılmanızın nedeni de bu. Güven duygusu sizin için her şeyden önemli, seks içe sadece bir ihtiyaç.
J
Fiziksel enerjiniz mükemmel. Hiçbir güç sevişirken sizi durduramaz. Partneriniz yorulsa bile siz hala enerjik kalırsınız. Karşı cinsle ilişki aslında sizin için bir meydan okuma. Romantik olduğunuz söylenebilir; ancak sizin için önemli olan baştan çıkarmak ve çıkarılmak. İdeal aşka inandığınız için de işiniz biraz zor.
K
İçine kapalı, utangaç, sessiz biri gibi görünmenize rağmen, son derece şehvetli bir yapıya sahipsiniz. Ama insanlara bu yanınızı göstermemeye özen gösteriyorsunuz. Şehvet konularına oldukça fazla hakimsiniz. İnsanlar ciddi görüntünüzden çekiniyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret ediyorsunuz.
L
Sizin için aşk, tutku demek. Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Birine bağlanmak sizin için adeta kutsal bir anlam taşıyor. Aşk söz konusu olduğunda her alanında oldukça başarılısınız. Bu başarının farkında olduğunuz için de biraz maymun iştahlı olduğunuz söylenebilir. Yeni tatlar denemeye bayılıyorsunuz. Sevgiliniz entelektüel olmak zorunda.
M
Bir ilişkiye girdiğiniz zaman tüm benliğinizin eriyip gitmesine neden olacak şekilde duygusalsınız. Sekste özgürlüğe inandığınızı söyleseniz de aslında bu doğru değil. Seksüel enerjiniz ve fantezileriniz oldukça fazla ve hiç bitmeyecek gibi. Birlikte olduğunuz insanın sıkılacağını hiç düşünmeden, onu çocuğunuzmuş gibi koruyup kolluyorsunuz.
N
Dış görünüşte çok masum ve çekingen gibi görünüyorsunuz; ancak sizi yakından tanıyanlar bunun böyle olmadığını çok iyi biliyorlar. Sekste oldukça yeteneklisiniz ve tekdüzeliğe asla tahammülünüz yok. o kadar mükemmeliyetçisiniz ki standartlarınıza uygun birini bulmakta çok zorlanıyorsunuz.
O-Ö
Hem sekse çok fazla düşkünsünüz hem de çok çekingensiniz. Bu yüzden de enerjinizi hep farklı alanlara yönlendiriyorsunuz. Sizin çıkış yolunuz para ve güç. Sekse çok düşkün olmanıza rağmen bunu ciddi bir iş edasıyla yapıyor ve partneriniz de seksüel bir obje olarak görüyorsunuz. Bu yüzden de çoğu zaman itirazlarla karşılaşıyorsunuz.
P
sosyal statü sizin için her şeyden önemli, adeta hayatın anlamı. Bu yüzden biriyle birlikte olabilmeniz zor. Eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüze zarar verebilir, zeki olması da gerekiyor; çünkü tartışmayı çok seviyorsunuz ve karşınızdaki insanda bu potansiyelin olması lazım. Tüm bunlar sizin için adeta bir ihtiyaç.

R
Keşke kendinizi kopyalayabilseydiniz de onunla birlikte olsaydınız. Çünkü sizin kendiniz gibi birine ihtiyacınız var: Entelektüel ve zeki.
Akıl sizin her şeyden, özellikle de fiziksel güzellikten çok daha önemli. Ama bu seksin önemsiz olduğu anlamına gelmiyor. Partneriniz yatakta beceriksizse ona öğretmek sizin için bir zevk…
S-Ş

Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konuşmak. Eşiniz dinlemekten hoşlanmıyorsa yandınız. Eş değiştirmek zorundasınız. Çünkü konuşmak sizin için bir ihtiyaç. Her şeyiniz derli toplu olmalı, düzeni seviyorsunuz. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Sizin için flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün, dünyanın en sadık insanı oluverirsiniz. Size uygun sevgili bulamazsanız, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.

T
Romantik ve aşk düşkünü birisiniz. Flört için ideal bir tipsiniz. Aşık olduğunuz zaman romantiksiniz ve bu yüzden de kırılgansınız. Ufak bir aksilik ayaklarınızın yere basmasını sağlıyor. Anında gerçekçi oluyorsunuz.

U-Ü
Tam bir paradoks. Aşık olduğunda gerçekçi, aşık olmadığı zamanlarda aşka aşık bir tip. Her zaman değer verecek birini arar. Sevmek için yaratılmıştır. Sevgilisini her şeyin üzerinde tutar.

V
Sizden adam olmaz, her zaman özgürlük ve heyecan peşindesiniz üstelik gizemli insanlar ilginizi çekmek ne kelime, sizi büyüler. Ya yaşça büyük ya da küçük insanların peşinde koşarsınız. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.

Y
Bağımsızlık, sloganınızdır. Biriyle olmanız zor, haliyle. Her zaman kendinizi ispatlamak zorundasınız. Özellikle sevgilinize karşı. Ya o da kendini ispatlamaya kalkarsa? Ancak son derece açık ve çekici bir insansınız. Sekse önem veriyorsunuz. Ama para daha önemli.
Z
Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için, sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. Ama paylaşmaktan çok hoşlanmıyorsunuz. Özel hayatinizi, sırlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Belli olmasa da seksi seviyorsunuz. Evlenmek zorundasınız yoksa yapamazsınız.

Hiç yorum yok: